Η ιστορία

Ο οίκος υψηλής ωρολογοποίας Ulysse Nardin μετρά 173 χρόνια ανοδικής πορείας στην παγκόσμια αγορά. Ιδρύθηκε το 1846 στην περιοχή Le Locle της Ελβετίας από τον νεαρό ωρολογοποιό Ulysse Nardin. Μέχρι σήμερα έχει κερδίσει 4.300 βραβεία, 18 διεθνή χρυσά μετάλλια και έχει κατωχυρώσει μεγαλύτερο αριθμό ευρεσιτεχνιών από οποιονδήποτε άλλο στη διεθνή αγορά της ωρολογοποιίας. Τα ρολόγια Ulysse Nardin δικαιώνουν τη φήμη τους, όντας αντικείμενα υψηλής λειτουργικότητας αναφορικά με την μέτρηση του χρόνου και εχέγγυα της υψηλής αισθητικής. Η εφαρμογή των πλέον πρωτοποριακών και καινοτόμων επιστημονικών επιτευγμάτων στην τέχνη της ωρολογοποιίας είναι ο κανόνας για τα προϊόντα της εταιρείας. High –tech υλικά όπως το περίφημο Diamonsil χρησιμοποιούνται σε ευρεία κλίμακα, εξασφαλίζοντας τις πιο εντυπωσιακές ιδιότητες και αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις παγκοσμίως. Διευρύνοντας συνεχώς τα όρια της υψηλής ωρολογοποιίας, η Ulysse Nardin από τον Ιανουάριο του 2017 συνοδεύει κάθε ρολόι της με μια πενταετή εγγύηση.

Συλλογές

The freak collection

H πολυβραβευμένη κολλεξιόν είναι γνωστή για τον αβανγκαρντ σχεδιασμό της και τον επαναστατικό ρυθμιστή ρολογίου από το high tech υλικό silicium.

Marine

H σειρά αποτίει φόρο τιμής στη σχέση της Ulysse Nardin με την θάλασσα. Συνιστά την απόλυτη έκφραση της υψηλής τεχνολογικής απόδοσης και του κομψού design.

Diver

Η συλλογή καταδυτικών ρολογιών συνδυάζει την υψηλή λειτουργικότητα ενός απαραίτητου εργαλείου με τη φινέτσα ενός σπορ ρολογιού.

Executive

H εμβληματική σειρά του οίκου με ορκισμένους οπαδούς.

Classico

Η σειρά λανσάρει τα κλασσικά σχέδια της ιστορίας του οίκου με νέο, επαναστατικό σχεδιασμό.