Η εταιρεία Bruni είναι ένα αυθεντικό brand ιταλικής πολυτέλειας στην κοσμηματοποιία. Απευθύνεται στις γυναίκες, που με την παρουσία ξεχωρίζουν σε κάθε περίσταση. Τo design Bruni εδώ και δύο γενιές είναι διεθνώς αναγνωρίσιμo. Επί της ουσίας ορίζει και κατευθύνει την παγκόσμια μόδα. Διαθέτει καταστήματα και σημεία πώλησης στα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα και σημεία του πλανήτη, όπως στα Barvika Luxury Villages της Μόσχας, τη Gallerie Lafayette στο Παρίσι, το Dubai Mall στο Ντουμπάι και το Neiman Marcus και Mayors στην Νέα Υόρκη.

Αντιπροσωπεύεται σε 94 κοσμηματοπωλεία στην Ιταλία και σε 247 ανά τον κόσμο. Στις ορκισμένες πελάτισσες Bruni συγκαταλέγονται η Ορνέλα Μούτι, η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Τζένιφερ Λόπεζ.

Πρόκειται για κοσμήματα, που δημιουργούνται από τα πολυτιμότερα υλικά με τις υψηλότερες σχεδιαστικές και κασκευαστικές προδιαγραφές: λευκός, ροζέ και κίτρινος χρυσός 18 καρατίων, πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες πέτρες. Η ποιότητα των υλικών, ο υψηλός σχεδιασμός, η τιμή και η διεθνής απήχηση του brand του επιτρέπουν να κατατάσσεται στα top της υψηλής κοσμηματοποιίας μαζί με τους Van Cleef & Arpels & τον οίκο Bulgari. Οι κολλεξιόν του αναπτύσσονται γύρω από θεματικές, που εμπνέονται από τη φύση και τις φυσικές φόρμες. Με επίκεντρο την εμβληματική σειρά Bon Ton δημιουργούνται κοσμήματα, που αποθεώνουν τη θηλυκότητα.

Η εταιρεία Bruni ξεκίνησε και συνεχίζει ως οικογενειακή επιχείρηση, στην οποία εκτός από τον ιδρυτή Pasquale Bruni, συνεργάζονται η κόρη του, Ευγενία στο σχεδιαστικό κομμάτι και ο γιος του, Daniel στο διοικητικό.